Joogaloma Thaimaassa 30.1-13.2.2019

Majoitus

Aava Resort on kauniilla Nadan Beachilla sijaitseva suomalaisomisteinen kylpylähotelli. Ainutlaatuinen hotelli, jonka suunnitteluun ovat osallistuneet suomalaiset huippusuunnittelijat. Aava yhdistää skandinaavista laatua thaimaalaiseen ystävällisyyteen ja palveluun.

Kaikki huoneet on sisustettu aistikkaasti ympäröivän luonnon ehdoilla ja varustettu moderneilla mukavuuksilla, mm. wifi. Kaikissa oma terassi, villoissa merinäköalat. Myös väliovellisia huoneita.

Hotellin spa-kylpylässä runsaasti erilaisia hoitoja, myös hemmottelupaketteja.

Aavan Aalto-ravintola tarjoaa euroaasialaista fuusioruokaa, sekä klassikkoja. Lisäksi hotellissa pizzeria ja leipomo.

Lisätietoa: Ava Resort & Spa

Täysihoito

Matkalla saamme nauttia terveellisestä joogaretriitin menusta ja kaikki päivän ateriat sisältyvät hintaan. Juomavesi sisältyy hintaan, muut juomat lisämaksusta.

Jooga & hieronta

Kahden viikon säännölliset joogaharjoitukset voivat tehdä jo systeemillesi ihmeitä. Viet harjoituksesi harppauksin eteenpäin. Kiireettömässä ympäristössä ja Thaimaan lämmössä stressitasosi laskevat ja harmoninen tasapainoinen olo valtaavat olemuksesi. Meillä on hyvin aikaa myös tehdä päivittäin myös shaktahierontaa.  Lähde shaktajoogailemaan Kaakkois-Aasian aurinkoon ensi talvena!

Missä päin Thaimaata ja miten kauan? 

Suuntaamme Thaimaan vielä vähemmän turistisille etelärannikoille ja joogailemme siellä 2 viikkoa.

Khanom

Siaminlahden rannalla sijaitseva rauhallinen kolkka Thaimaata. Ihania rantoja, vesiputouksia ja luolia. Rentoa elämää. Eteläisen Thaimaan hieno kohde, jossa voit nauttia aidosta thaimaalaisesta kyläelämästäkin. Rauhallisia valkohiekkaisia rantoja, kookospalmuja ja harvinaisia vaaleanpunaisia delfiinejä, Sousa Chinensis. Lähistöllä sijaitseeKhao Luang -kansallispuisto. Khanomista on hyvät yhteydet eteläisen Thaimaan lentokentille.

Matkatiedot

Lähtö: 30.01.2019

Paluu: 13.02.2019

Finnairin suorat lennot:

30.01 Helsinki - Krabi 1755 0900+1

13.02 Krabi - Helsinki 1050 1705

Matkan hinta 2950 € sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, kahden viikon majoituksen, täysi hoidon, kaikki joogailut ja luennot sekä delfiiniretken.

Matkan varausmaksu on 450 € ja se on maksettava 2.6.2018 mennessä. 

Varaa joogalomasi tästä.

© 2017 MARADEVI info@maradevi.fi
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!