Shaktajooga & kävelyhieronta 

Tasapainottava shaktajooga

Shaktajooga on hellin mutta samalla kokonaisvaltaisin joogalaji mitä tiedän. Harjoitus vie kehosi ja mielesi tasapainoiseen harmoniseen tilaan, jossa tulet viihtymään. Nerokkaasti rakennetut asanasarjat vievät systeemisi askel askeleelta kohti onnellisempaa ja vaivattomampaa olemista sekä joogamatolla että elämässäsi.


Tutustu joogaelämyksiimme! 


Ayurvedisesta kävelyhieronnasta apua moneen vaivaan


Muinaisessa maailmassa kehoa hyödynnettiin monipuolisemmin ja apua vaivoihin haettiin kokonaisvaltaisesti varsinaisesti keskittymättä oireeseen. Siksi mikä ikinä vaivasi olisi, tässä hoitomuodossa käydään hellävaraisesti koko systeemisi läpi erilaisia akupisteitä painellen jalkapohjilla. Kävelyhieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. 

Hieronta ei ole mikään salaisuus eikä kovinkaan monimutkainen. Voit siis helposti oppia taidon itsekin. Näin pääset yllättämään kumppanisi raskaan työpäivän jälkeen tai järjestää ystäville hemmottelusession. Hieronta on loistava tapa ylläpitää terveyttä perheen sisällä, sillä perheenjäsenet voivat vaihtaa hierontaa keskenään näin antaen samalla läheisyyttä ja kosketusta.

Osallistu ayurvedisen hieronnan kurssille, sovi yksityinen workshop omalle porukalle tai tiedustele hieronta-aikoja sähköpostitse info@maradevi.fi

Viihdy kehossasi

MATKAT

Vie itsesi aurinkoon ja joogaa kokonaiseksi. Varaa joogaloma tästä.

KURSSIT

Järjestämme shaktajoogan ja ayurvedisen hieronnan kursseja ympäri Suomea. Varaa paikkasi tästä.

KOULUTUKSET

Sukella shaktajoogan tieteeseen Miskan johdolla! Seuraava opettajankoulutus alkaa syksyllä 2018. Ilmoittaudu mukaan.

Viihdy mielessäsi


Se mitä on takanamme tai edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme.

- Ralph Waldo Emerson

Oletko valmis muutokseen?

© 2017 MARADEVI info@maradevi.fi
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!